Tennis & Padeltraining

De Vitasports Tennis- en Padelschool verzorgt al jaren uiteenlopende trainingen. Zowel voor beginners als gevorderden. Misschien wil je eerst eens ontdekken of tennis of padel iets voor je is, of wil je je rackets weer eens afstoffen en de draad opnieuw oppakken. Het kan allemaal, alle niveaus kunnen bij ons terecht! We zorgen ervoor dat het trainingsplan goed aansluit op jouw niveau en wensen. Onze tennis- en padeltrainers zijn uiteraard KNLTB-gecertificeerd en hebben extra oog voor fysieke aandachtspunten. We geven privétraining en groepstrainingen voor zowel jeugd als senioren, onder andere bij BLTV, OTC De Warande, TV Tendo, TV Haagse Beemden en ZUITNL.

Verenigingen

Aansluitende Trainingen

Vitasports is initiatiefnemer van het Performance Center. Een plek in Etten-Leur, Breda en Oosterhout voor alle tennistalenten in de regio, waar de persoonlijke ontwikkeling centraal staat door trainingen op maat en een individuele begeleiding.

Fit4Tennis (nu Fit4Tennis/Fit4Padel) is een enorm succes gebleken de afgelopen jaren. In 2012 zijn we begonnen met het concept om tennisspelers te trainen in de winter, zodat ze fitter beginnen aan de KNLTB voorjaarscompetitie. Het is een leuke, interactieve en betrouwbare manier om aan je tennis/padel fitheid te werken.

Wist je dat wij ook rolstoeltennis aanbieden bij OTC De Warande? Rolstoeltennis is geschikt voor mensen die als gevolg van een beperking niet meer staand kunnen tennissen. Rolstoeltennis zorgt voor een gezonde manier van bewegen en is daarnaast ook harstikke leuk en gezellig.