BLTV

Bredasche Lawn Tennis Vereniging

Vanaf 2013 verzorgt de Tennisschool van Vitasports de trainingen en activiteiten bij tennisvereniging BLTV in Breda. Het park van BLTV is gelegen in het zuiden van Breda, bijna tegen het Mastbos aan. De club heeft ongeveer 500 fanatieke leden, waarvan circa 60% training volgt. Het mooie tennispark beschikt over:

  • 4 gravel banen en 5 Gravel Plus Premium banen waarvan 3 verlicht
  • hal met twee binnenbanen
  • een minibaan met kunstgras
  • een tennismuur
  • het clubhuis met bar en 2 ruime kleedkamers met douches.
  • verschillende terrassen langs de banen
  • leuke speeltuin voor de kinderen

Meer informatie over BLTV

Trainingen

Maak Kennis met Tennis
Proeflessen voor kinderen worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis’ aanbod, dit is inclusief een nieuw tennisracket. Zo kunnen jongeren kennismaken met tennis en de vereniging. Bent u 18 jaar en ouder, schrijf dan in voor senior training. Heeft u vragen over Maak Kennis met Tennis? Neem contact op via office@vitasports.nl onder vermelding van uw naam, leeftijd, tenniservaring, beschikbare dagen/tijden en telefoonnummer.

Aanbod trainingen, datumschema en de trainers
De inschrijving voor het winterseizoen 2024-2025 is geopend.

LET OP:
Junioren: de trainingen vinden in principe binnen plaats, niet iedereen kan binnen in de hal ingedeeld worden. Een brede beschikbaarheid kan helpen bij het vinden van een passende planning. Groepen/spelers die niet binnen ingedeeld kunnen worden zullen een alternatief aanbod ontvangen.
Senioren: de tennistrainingen in de avonden vinden grotendeels buiten plaats, de trainer bepaald en geeft aan of de training door kan gaan. Indien je niet aanwezig bent bij een training welke doorgaat dan is dit voor eigen rekening. Uitgevallen lessen buiten, aangegeven door de trainer (weersomstandigheden, trainer afwezig), worden niet in rekening gebracht. Je ontvangt daarom een factuur achteraf voor de trainingen die gegeven zijn. Een training in een groep van vier spelers van 60 minuten kost 17 euro per persoon.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail en ontvang je de indeling in de week van 30 september 2024. De tennistrainingen starten in de week van 7 oktober 2024.

Twijfel je voor welk onderdeel je (je zoon/dochter) kunt inschrijven vraag dan advies aan de trainer of neem contact op via office@vitasports.nl. Verder onderaan de pagina vind je de trainers en het datumschema van het huidige zomerseizoen 2024 en het komende winterseizoen 2024-2025.

*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van het reguliere lesaanbod (zie hieronder per type training) heeft Vitasports het recht om de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen akkoord zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk.
*Let op 2*:
Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van BLTV. m.u.v. eenmalig de Maak Kennis met Tennis-lessen (10 trainingen) en Tenniskids Blauw (1 seizoen). Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.

Inschrijven

Inloggen

Als klant krijgt u een persoonlijke toegangscode om op onze website in te loggen. Inloggen geeft deze mogelijkheden:

  • Ga naar onze APP voor selfservice mogelijkheden, waaronder uw lesgroep en leskalender, afmelden voor lessen, chatten met de trainer en andere cursisten en bijhouden van uw persoonlijke gegevens. Klik in de APP rechtsonder op HULP voor de uitleg.
  • Maak gebruik van “Wisselen” / “Ouderlijk toezicht” om bijvoorbeeld als ouder de app te gebruiken alsof uw kind is ingelogd.
  • Het inschrijfformulier voor les zal grotendeels automatisch ingevuld worden waaronder inschrijven sneller en handiger gaat.

Download hieronder de VITASPORTS APP live waarmee u dit ook allemaal op uw telefoon kunt doen.
APP googleplay iconAPP appstore icon

Trainers

Foto trainer Michel Veen3

Michel van Veen

Tennistrainer – Fysiek trainer
06 25 22 28 54
michel@vitasports.nl 

foto Danielle 3

Daniëlle Boer

Tennistrainer – Fysiek trainer
06 20 33 95 72
danielle@vitasports.nl

Ilonka Kocken Profielfoto Vitasports

Ilonka Kocken - Leijten

Tennistrainer
06 40 38 69 84
ilonka@vitasports.nl 

foto Quinn

Quinn Eygendaal

Tennistrainer
06 20 28 98 06
quinn@vitasports.nl 

Jurran Schut Profielfoto Vitasports

Jurran Schut

Fysiotherapeut – Fysiek trainer – Leefstijlcoach
06 18 98 46 14
jurran@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Datumschema zomerseizoen 2024 en winterseizoen 2024-2025

Datumschema BLTV zomerseizoen 2024
Datumschema BLTV winterseizoen 2024 2025
Datumschema BLTV winterseizoen 2024 2025