BLTV

Bredasche Lawn Tennis Vereniging

Vanaf 2013 verzorgt de Tennisschool van Vitasports de trainingen en activiteiten bij tennisvereniging BLTV in Breda. Het park van BLTV is gelegen in het zuiden van Breda, bijna tegen het Mastbos aan. De club heeft ongeveer 500 fanatieke leden, waarvan circa 60% training volgt.

Het mooie tennispark beschikt over:

  • 4 gravel banen
  • 5 Gravel Plus Premium banen waarvan 3 verlicht, deze banen zijn het hele jaar door bespeelbaar
  • een minibaan met kunstgras
  • een tennismuur
  • een tennishal met 2 banen
  • het clubhuis met bar en 2 ruime kleedkamers met douches.
  • verschillende terrassen langs de banen

Op de gravel buitenbanen kan worden gespeeld van 1 april tot en met 1 oktober. Bovendien wordt het zomerseizoen na 1 oktober verlengd tot aan de eerste nachtvorst, meestal pas in november.

Hal met twee binnenbanen
BLTV beschikt over een eigen hal met twee binnenbanen. Het voordeel hiervan is dat de tennislessen altijd doorgaan, ook als het regent.

 

Trainingen

De inschrijving voor het zomerseizoen is geopend.

Maak Kennis met Tennis
Proeflessen voor kinderen worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis’ aanbod. Bent u 18 jaar en ouder stuurt u dan zeker een e-mail naar office@vitasports onder vermelding van uw naam, leeftijd, tenniservaring en telefoonnummer. Dan nemen we spoedig contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Tennis en Corona
Tennis is één van de weinige sporten die, met aanpassingen, gewoon is doorgegaan. Uiteraard gaan we ook in het zomerseizoen op deze voet verder. Schrijf je meteen in, we gaan er een mooi seizoen van maken! Mocht je vragen hebben over ons corona-beleid, kijk dan bij de veel gestelde vragen of neem gerust contact op via de contactgegevens verderop deze pagina.

Aanbod trainingen, datumschema, algemene voorwaarden en de trainers
Hieronder een overzicht van het trainingsaanbod in het zomerseizoen 2021. Verder onderaan de pagina vind je de trainers, de algemene voorwaarden en het datumschema van het zomerseizoen 2021

Lesaanbod BLTV Zomer 2021 website
*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om altijd de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen het eens zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. *Let op 2*: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van BLTV. m.u.v. de Maak Kennis met Tennis-lessen. Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl).

Trainers

Ilonka Kocken Profielfoto Vitasports

Ilonka Kocken - Leijten

Tennislerares
06 40 38 69 84
Ilonka@vitasports.nl 

Jurran Schut Profielfoto Vitasports

Jurran Schut

Tennisleraar
06 18 98 46 14
Jurran@vitasports.nl

foto Danielle 3

Daniëlle Boer

Tennislerares
06 21 26 69 12
Danielle@vitasports.nl

Naomi

Naomi van den Biggelaar

Tennislerares 
06 38 88 21 78
Naomi@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Lesvoorwaarden en datumschema

Alg vw BLTV website p1
Alg vw BLTV website p3 1
Alg vw BLTV website p2
BLTV zomer 2021 datumschema 1