BLTV

Bredasche Lawn Tennis Vereniging

Vanaf 2013 verzorgt de Tennisschool van Vitasports de trainingen en activiteiten bij tennisvereniging BLTV in Breda. Het park van BLTV is gelegen in het zuiden van Breda, bijna tegen het Mastbos aan. De club heeft ongeveer 500 fanatieke leden, waarvan circa 60% training volgt.

Het mooie tennispark beschikt over:

  • 4 gravel banen
  • 5 Gravel Plus Premium banen waarvan 3 verlicht, deze banen zijn het hele jaar door bespeelbaar
  • Hal met twee binnenbanen
  • een minibaan met kunstgras
  • een tennismuur
  • het clubhuis met bar en 2 ruime kleedkamers met douches.
  • verschillende terrassen langs de banen
  • Leuke speeltuin voor de kinderen

Meer informatie over BLTV

 

Trainingen

Maak Kennis met Tennis
Proeflessen voor kinderen worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis’ aanbod. Bent u 18 jaar en ouder, schrijf dan in voor senior training. Heeft u vragen? Neem contact op via office@vitasports.nl onder vermelding van uw naam, leeftijd, tenniservaring, beschikbare dagen/tijden en telefoonnummer.

Aanbod trainingen, datumschema en de trainers
Hieronder het trainingsaanbod van het winterseizoen 2022-2023. Twijfel je voor welk onderdeel je (je zoon/dochter) kunt inschrijven vraag dan advies aan de trainer of neem contact op via office@vitasports.nl. Verder onderaan de pagina vind je de trainers en het datumschema van het winterseizoen en het huidige zomerseizoen.

Binnen of buiten trainen
De trainingen worden in de hal binnen ingepland naar gelang de capaciteit. Wanneer de capaciteit van de binnenbanen het niet toelaat om binnen te trainen dan word je buiten ingepland.

BUITEN: zijn jouw tennislessen buiten tijdens het winterseizoen dan ontvang je twee facturen. De eerste is voor 12 weken training (m.u.v. Maak Kennis met Tennis en Tenniskids Blauw), de tweede factuur is voor alle lessen vanaf les 13 die daadwerkelijk gegeven zijn.

Inschrijving gesloten, wel tennistraining?
De inschrijving voor het winterseizoen 2022-2023 is inmiddels gesloten. Wens je graag tennistraining te volgen, neem dan contact op via office@vitasports.nl of het contactformulier o.v.v. je naam, contactgegevens, dagen en tijden dat je kunt en je wensen rondom training. Je komt dan op de wachtlijst zodat we je bij mogelijkheden tijdens het winterseizoen kunnen benaderen.

Lesaanbod BLTV winter 2022 2023
*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen akkoord zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. *Let op 2*: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van BLTV. m.u.v. de Maak Kennis met Tennis-lessen. Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl).

Trainers

Ilonka Kocken Profielfoto Vitasports

Ilonka Kocken - Leijten

Tennislerares
06 40 38 69 84
Ilonka@vitasports.nl 

foto Danielle 3

Daniëlle Boer

Tennislerares
06 21 26 69 12
Danielle@vitasports.nl

Jurran Schut Profielfoto Vitasports

Jurran Schut

Fysiotherapeut – Fysiek trainer – Leefstijlcoach
06 18 98 46 14
Jurran@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Datumschema zomerseizoen 2022 en winterseizoen 2022-2023

Datumschema BLTV zomer 2022 1
Datumschema BLTV binnen winter 2022 2023
Datumschema BLTV BUITEN winter 2022 2023