BLTV

Bredasche Lawn Tennis Vereniging

Vanaf 2013 verzorgt de Tennisschool van Vitasports de trainingen en activiteiten bij tennisvereniging BLTV in Breda. Het park van BLTV is gelegen in het zuiden van Breda, bijna tegen het Mastbos aan. De club heeft ongeveer 500 fanatieke leden, waarvan circa 60% training volgt. Het mooie tennispark beschikt over:

  • 4 gravel banen en 5 Gravel Plus Premium banen waarvan 3 verlicht
  • hal met twee binnenbanen
  • een minibaan met kunstgras
  • een tennismuur
  • het clubhuis met bar en 2 ruime kleedkamers met douches.
  • verschillende terrassen langs de banen
  • leuke speeltuin voor de kinderen

Meer informatie over BLTV

Trainingen

Maak Kennis met Tennis
Proeflessen voor kinderen worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis’ aanbod. Bent u 18 jaar en ouder, schrijf dan in voor senior training. Heeft u vragen? Neem contact op via office@vitasports.nl onder vermelding van uw naam, leeftijd, tenniservaring, beschikbare dagen/tijden en telefoonnummer.

Aanbod trainingen, datumschema en de trainers
Het zomerseizoen start in de week van 20 maart 2023. Twijfel je voor welk onderdeel je (je zoon/dochter) kunt inschrijven vraag dan advies aan de trainer of neem contact op via office@vitasports.nl. Verder onderaan de pagina vind je de trainers en het datumschema van het zomerseizoen 2023 en het huidige winterseizoen (binnen en buiten).
Inschrijven kan tot en met 13 februari 2023. In de week van 13 maart 2023 ontvang je via e-mail de planning. Heb je eerder tennistraining gevolgd bij Vitasports dan merk je dat ons inschrijfsysteem veranderd is, je schrijft nu één keer in en de volgende keer log je in en klik je de gewenste training aan om je in te schrijven.

*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van het reguliere lesaanbod (zie hieronder per type training) heeft Vitasports het recht om de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen akkoord zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk.
*Let op 2*:
Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van BLTV. m.u.v. eenmalig de Maak Kennis met Tennis-lessen en Tenniskids Blauw. Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl).

Inschrijven

Inloggen

Inloggen gebruik je alleen wanneer je je contactgegevens wenst te wijzigen.
Voor het inschrijven voor de aanvang van een nieuw seizoen of een event kunt u hierboven bij het onderdeel ‘inschrijven’ terecht op de juiste clubpagina op deze website. U vult dan uw persoonlijke gegevens in op het blanco inschrijfformulier.

Trainers

Jurran Schut Profielfoto Vitasports

Jurran Schut

Fysiotherapeut – Fysiek trainer – Leefstijlcoach
06 18 98 46 14
jurran@vitasports.nl

Ilonka Kocken Profielfoto Vitasports

Ilonka Kocken - Leijten

Tennistrainer
06 40 38 69 84
ilonka@vitasports.nl 

foto Danielle 3

Daniëlle Boer

Tennistrainer – Fysiek trainer
06 21 26 69 12
danielle@vitasports.nl

Foto trainer Frederic Meulenbroek2

Frédéric Meulenbroek

Tennistrainer
06 13 99 81 46
frederic@vitasports.nl

Foto trainer Michel Veen3

Michel van Veen

Tennistrainer – Fysiek trainer
06 25 22 28 54
michel@vitasports.nl 

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Datumschema zomerseizoen 2023 en winterseizoen 2022-2023

Datumschema BLTV zomerseizoen 2023 1
Datumschema BLTV binnen winter 2022 2023
Datumschema BLTV BUITEN winter 2022 2023