sport update

Vacature Junior- en Senior trainer

Vitasports Sport Tennis

Vacature Junior tennis- en/of padeltrainer

Wie zijn wij:

Als door de KNLTB gecertificeerde tennisschool streven wij ernaar om
toonaangevend te zijn in de regio. De tennisschool van Vitasports verzorgt clubtrainingen bij diverse clubs én is initiatiefnemer van het Performance Center: een persoonlijke trainingsaanpak voor jonge tennistalenten.

Naast de tennisschool en het Performance Center heeft Vitasports twee fysiotherapiepraktijken. In de praktijk kun je terecht voor alle beweging
gerelateerde (sport)blessures en orthopedische revalidatie. Waar we zowel fysiek begeleiden als extra tennistrainingen bieden.

Wij zijn op zoek naar een goede match voor onze tennisschool.  Ben jij een gepassioneerde tennistrainer en/of padeltrainer die aan het begin van zijn/haar carrière zich binnen een gecertificeerde tennisschool wil ontwikkelen? En wil jij het gezicht worden op een van onze verenigingen in de regio Breda/Oosterhout? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sinds kort zijn wij ook actief met het verzorgen van padeltrainingen. Ook hierin zijn wij op zoek naar een gepassioneerde trainer die met ons mee wil groeien binnen de snelst groeiende sport van Nederland. Ben je nog geen padeltrainer, maar ligt daar wel jouw ambitie? Binnen Vitasports zijn ook scholingstrajecten mogelijk.

Wie zoeken wij:

 • Een gepassioneerde tennistrainer met minimaal KNLTB licentie A
 • Iemand die gemotiveerd is om zijn/haar steentje bij te dragen binnen een vereniging
 • Vlot en duidelijk in communicatie naar collega’s en klanten

Wat bieden wij:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken
 • Werken in een jong en dynamisch team
 • Zekerheid en een ambitieuze, professionele
  organisatie
 • Officemedewerker die administratieve ondersteuning biedt

Meer informatie:
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Wouter Nooijen via: 06-22 23 45 90. Meer informatie over Vitasports vind je hier: https://vitasports.nl/

Interesse:
Werken in een actieve en stimulerende omgeving? Stuur een mail naar office@vitasports.nlmet  hierin je contactgegevens zodat we een gesprek in kunnen plannen.

Vacature Senior trainer

Wij zijn op zoek naar een goede match voor onze tennisschool.  Ben jij een ervaren en gepassioneerde tennistrainer klaar voor een (nieuwe) uitdaging? En wil jij het gezicht worden op een van onze verenigingen in de regio Breda/Oosterhout? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij:

 • Een gepassioneerde tennistrainer met minimaal KNLTB licentie A,
 • KNLTB licentie B is een pre
 • Iemand die graag het voortouw neemt op een vereniging
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Vlot en duidelijk in communicatie naar collega’s en klanten

Wat bieden wij:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken
 • Werken in een jong en dynamisch team
 • Zekerheid en een ambitieuze, professionele organisatie
 • Officemedewerker die administratieve ondersteuning biedt

Meer informatie:
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Wouter Nooijen via: 06-22 23 45 90. Meer informatie over Vitasports vind je hier: https://vitasports.nl/

Interesse:
Werken in een actieve en stimulerende omgeving? Stuur een mail naar office@vitasports.nl met  hierin je contactgegevens zodat we een gesprek in kunnen plannen.

Goed nieuws! We zijn blij en trots u te kunnen mededelen dat de KNLTB de samenwerking met ons, TOZ en Vitasports, gaat uitbreiden voor het seizoen 2021-2022. Tijdens het huidige seizoen hebben beide een status aparte, na een zorgvuldige selectie door de KNLTB zijn we m.i.v. het komende seizoen gezamenlijk volledig gecertificeerd zijn voor het verzorgingsgebied Zeeland en West-Brabant.

 

TOZ en Vitasports slaan de handen ineen om tennistalent in Zeeland en West Brabant het allerbeste te kunnen bieden. Wat gaat de samenwerking tussen TOZ en Vitasports inhouden? Denk bijvoorbeeld aan het samenbrengen van de prestatieve spelers uit Zeeland en West-Brabant en de staf van TOZ en Vitasports voor het opleiden van spelers.

De op 16 locaties gecertificeerde tennisscholen hebben een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers. Concreet spreken we over spelers in de leeftijd 10/11 tot en met 13/14 jaar. De KNLTB helpt de gecertificeerde scholen zich verder te ontwikkelen als opleidingspartner en maakt met de scholen duidelijke afspraken over de te leveren prestaties binnen het vierluik ouders, spelers, tennisscholen en KNLTB.

Jacco Eltingh, Technisch en Commercieel Directeur KNLTB over het belang van deze samenwerking. “Komend jaar is wat mij betreft echt het jaar van de versnelling in deze samenwerking. De aantallen kinderen, het aantal scholen en de beschikbare middelen van de KNLTB moeten nu optimaal op elkaar afgestemd zijn om het maximale uit elkaar te halen. Met als grootste doelstelling om jeugdspelers die rugtas en omstandigheden mee te geven om een duurzaam toptennis leven te gaan leiden. Excuses en gebrek aan aandacht mogen wij uit geen enkele richting meer vernemen. En dat geldt natuurlijk als eerste voor onszelf als KNLTB!”

De gecertificeerde tennisscholen maken een jaar deel uit van het netwerk, startend op 1 september 2021. De samenwerking met de huidige scholen in het netwerk, loopt nog tot en met 31 augustus 2021. Bekijk hier het overzicht van alle gecertificeerde tennisscholen. Hierbij meer informatie over de certificering en de route van de KNLTB jeugdopleiding.

Met sportieve groet,

Vitasports (vitasports.nl)
Wouter Nooijen
Eric Pietersz

TOZ (tennisorganisatiezuidwest.nl)
Jan-Willem Baars
Luc Govers

Afbeelding website socials KNLTB certificering sept 2021 TOZ Vitasports

Een leuke, interactieve en betrouwbare manier om aan je tennisfitheid te werken.

Door de mix van fysiotherapeuten en tennisleraren weten we welke fysieke aspecten nodig zijn op de baan, hoe belangrijk de technische uitvoering is van oefeningen en hoe belangrijk preventief trainen is. Dit samen zorgt voor kwalitatief hoogwaardige trainingen. De trainingen vinden plaats in Breda bij BLTV.

Trainingsmomenten waar je uit kunt kiezen:
– Woensdagen 19:00 tot 20:00 uur (locatie Breda)
– Donderdagen 21:00 tot 22:00 (locatie Breda)

Programma
– korte online vragenlijst invullen
– 0-meting en persoonlijk gesprek over je doelen
– elke week Fit4Tennis on court, 10 weken op de tennisbaan
– wekelijkse sportmomenten 2 en 3 zelf in te vullen, maak bijvoorbeeld gebruik van de Health Card en/of Personal Training
– Tussentijds en/of eindgesprek over de gestelde doelen en een eindmeting

Schrijf je nu in!

Facebook Afbeelding. Fit4Tennis
Vitasports Fysiotherapie Rugklachten

Over Vitasports
Een persoonlijke fysieke begeleiding om optimaal te kunnen bewegen en sporten, daar gaan we voor! Vitasports Fysiotherapie bestaat uit twee dynamische kleinschalige fysiotherapiepraktijken gevestigd op sportcomplexen. De praktijken zijn gevestigd in Breda en Oosterhout. Fysiotherapie, personal training, fysieke groepstrainingen en
tennistrainingen zijn de vier disciplines binnen Vitasports. Het team bestaat uit fysiotherapeuten, tennistrainers, personal trainer, leefstijlcoach en office medewerker. De locaties zijn ruim opgezet met een behandelruimte volledig ingericht op fysiotherapie en een trainingsruimte van zo’n 50 m2.

Vacature
Het vitaal en optimaal kunnen bewegen is ons doel en dat willen we mede bereiken door een persoonlijke benadering en volop mogelijkheden om fysieke begeleiding te geven.
Met jou als kinderfysiotherapeut breiden we ons aanbod verder uit. Daarom zoeken we een ondernemende en enthousiaste collega die als ambassadeur van Vitasports de kinderfysiotherapie gaat uitbreiden. Uiteraard willen we daarmee ons netwerk, waaronder sportverenigingen en basisscholen, versterken en verder uitbouwen.

Gevraagd voor deze functie:
– BIG registratie;
– Master Kinderfysiotherapie (of in de eindfase van je master);
– Beschikbaar voor twee dagdelen en mogelijkheid tot uitbreiding;
– Aantal uren is direct uit te breiden m.b.t. algemene fysiotherapie;
– Je bent een ondernemend type, enthousiast, flexibel en een netwerker;
– De werkuren worden in onderling overleg vastgesteld;
– Affiniteit met sport, fysieke training/motorische training voor o.a. jeugd
is een pré.

We bieden jou:

– Een parttime functie;
– Omvang uren: je start twee dagdelen per week met mogelijkheid voor uitbouw;
– Locatie: op locatie bij scholen en op de Vitasports locaties;
– ZZP of in dienstverband mogelijk;
– Een marktconform salaris/vergoeding;
– Een plaats om je ambities invulling te geven en je persoonlijk te ontwikkelen;
– Een mooie plek in een jong, enthousiast en dynamisch team.

Ben je geïnteresseerd en wil je werken in een actieve en stimulerende omgeving? Stuur je sollicitatie naar office@vitasports.nl. Heb je vragen? Bel dan even met Wouter Nooijen via telefoonnummer 06- 22 23 45 90.

Ken je iemand voor wie deze vacature interessant is? Stuur de afbeelding hiernaast meteen door.