sport update

KNLTB Voorspeeldag zondag 26 maart 2023

KNLTB Voorspeeldag Vitasports 26 03 2023 m 1

Ben jij gek van tennis? Hou je van trainen en ook van wedstrijdjes spelen? Ben je geboren in 2013, 2014, 2015 of 2016? Meld je dan nu aan voor de regionale voorspeeldag van het KNLTB instroomprogramma. 

Zondag 26 maart bij ZUITNL in Etten-Leur

Oranje: 7 en 8 jaar van 9.00 tot 11.00 uur (spelers geboren in 2016 en 2015) 

Groen: 9 en 10 jaar van 10.00 tot 12.00 uur (spelers geboren in 2014 en 2013) 

Het beloofd een leuke tennisochtend te worden onder leiding van de KNLTB instroomtrainers in combinatie met de clubtrainers uit de regio.

Het programma is bedoeld voor gedreven jeugdspelers. Met de instroomtrainingen blijven de jeugdspelers gewoon lid van hun eigen vereniging, maar krijgen ze een extra mogelijkheid (bovenop de clubtrainingen) om ook één keer per week te trainen met kinderen van een gelijkwaardig niveau. Voor de KNLTB zijn de trainingen een manier om talent te herkennen.

Aanmelden 
Ieder lid van de KNLTB in deze leeftijdscategorie heeft een persoonlijke uitnodiging per e-mail gekregen vanuit de KNLTB.  Via deze e-mail kan je je aanmelden. Geen e-mail gezien? Stuur dan de volgende gegevens (bondsnummer kind & E-mailadres kind) naar office@vitasports.nl en dan zorgen wij dat er een nieuwe uitnodiging zal worden gestuurd.

Meer informatie omtrent het instroomprogramma.

Voor eventuele vragen neem contact op met office@vitasports.nl of bel naar 076 – 887 41 31

Ingeschreven voor het zomerseizoen? Lees hier meer

Tennistraining natuurlijk

Zie bij jouw club in welke week je de planning ontvangt en wanneer het zomerseizoen van start gaat. 

Het datumschema en de contactgegevens van je trainer vind je ook op deze website bij je vereniging.

Niet ingeschreven, wel training?
De inschrijving voor het zomerseizoen 2023 is inmiddels gesloten. Wens je graag tennis- of padeltraining te volgen, stuur alsjeblieft een e-mail aan office@vitasports.nl met je contactgegevens, welke club je training wenst en de voorkeuren voor dagen en tijden.

Fit4Tennis on Court

Facebook Afbeelding. Fit4Tennis

Fit starten aan de competitie?

Reserveer je plaats voor Fit4Tennis on Court in Oosterhout (OTC De Warande) of Breda (BLTV). Meer informatie 

Conditietraining?
Hersteltraining?
Spiermassa?
Afvallen?

Kom trainen bij Vitasports! In Oosterhout (OTC De Warande) en Breda (BLTV) hebben we mooie trainingsfaciliteiten waar je kunt trainen met of zonder begeleiding.

Personal & Small Group Training:
professionele begeleiding door een fysiek trainer met een persoonlijk trainingsschema, meetmomenten en een fysiek trainer die jouw doel voor ogen heeft.

Pakket: 10 maal een uur training waarvan 30 minuten intensieve begeleiding voor €300. Inclusief gratis intake/proefles, een op jouw doelen afgestemd trainingsschema en een evaluatie.

Sportkaart: 10 keer zelfstandig sporten inclusief intake en een persoonlijk trainingsschema van een fysiek trainer welke op basis van je doelen wordt gemaakt. Een Sportkaart kost €95.

Neem contact op via 076 – 887 41 31 of office@vitasports.nl en maak een afspraak.

fysieke training square versie dec 2022