TVhb

TV Haagse Beemden

Vanaf het zomerseizoen 2022  verzorgen we de tennistrainingen bij TV Haagse Beemden, een gezellige en sfeervolle tennisclub bij de landgoederenzone in de Haagse Beemden.

Met all-weather banen (ProVision kunstgravel) en een gezellig clubhuis is TV Haagse Beemden een perfecte plaats om een balletje te slaan. TVHB heeft voor elk wat wils. Speel je recreatief, fanatiek of een combinatie van beide? Je bent meer dan welkom, momenteel is er geen wachtlijst voor leden dus je kunt meteen terecht. Je kunt op verschillende niveaus competitie spelen, uiteraard een baan reserveren en komen tossen op maandagochtend, vrijdagochtend en woensdagavond.

Meer informatie over TV Haagse Beemden

Trainingen

Maak Kennis met Tennis
Wil je graag kennis maken met de tennissport? Schrijf je in voor ‘Maak Kennis met Tennis’ lessen. Of ken je iemand die je graag op de baan ziet in de toekomst? Buren, vrienden, familie: nodig ze uit om in te schrijven voor de Maak Kennis met Tennis lessen, gedurende een lesreeks van vier lessen kan men, zonder al een lidmaatschap af te sluiten, kennismaken met de tennissport. Junioren ontvangen ook een nieuw tennisracket bij de ‘Maak Kennis met Tennis-lessen’.

Rouleren
Het is mogelijk om je als groep van bijvoorbeeld zes spelers op te geven voor een training met vier personen waarin je wenst te rouleren. Je kunt dit bij je inschrijving aangeven in het veld ‘opmerkingen’ samen met de namen van je groepsgenoten.

Groepstraining 60+
Op een leuke en gezellige manier lekker in beweging blijven en aan de gezondheid werken. Hiervoor is het aanbod senioren tennis een uitstekende mogelijkheid! In een groep wordt er getennist onder begeleiding van de trainer. De trainer zal jullie ondersteunen met technische tips, verschillende oefeningen en hij zal het ‘Old Stars’ concept introduceren. Dit alles met als doelstelling om zo lang mogelijk van de tennissport te kunnen genieten. Na afloop of voorafgaand aan het tennissen zal er ruimschoots de mogelijkheid zijn om samen bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Aanbod trainingen, datumschema en de trainers
De inschrijving voor het zomerseizoen is inmiddels officieel gesloten, schrijf je zeker nog in, we nemen contact met je op over de mogelijkheden.
Heb je je voor de sluitingsdatum ingeschreven dan ontvang je in de week van 11 maart de indeling per e-mail.
Het zomerseizoen start in de week van 18 maart 2024.

Twijfel je voor welk onderdeel je (je zoon/dochter) wilt inschrijven? Neem dan contact op met je trainer of via office@vitasports.nl / 076-887 41 31. Op deze pagina vind je verder onderaan informatie over de trainers en de datumschema’s.

*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van het reguliere lesaanbod (zie hieronder per type training) heeft Vitasports het recht om de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen akkoord zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk.

*Let op 2*: Deelnemers aan tennistrainingen zijn verplicht om lid te zijn van TV Haagse Beemden m.u.v. de Maak Kennis met Tennislessen. Meer informatie over het lidmaatschap bij TV Haagse Beemden.

Inschrijven

Inloggen

Als klant krijgt u een persoonlijke toegangscode om op onze website in te loggen. Inloggen geeft deze mogelijkheden:

  • Ga naar onze APP voor selfservice mogelijkheden, waaronder uw lesgroep en leskalender, afmelden voor lessen, chatten met de trainer en andere cursisten en bijhouden van uw persoonlijke gegevens. Klik in de APP rechtsonder op HULP voor de uitleg.
  • Maak gebruik van “Wisselen” / “Ouderlijk toezicht” om bijvoorbeeld als ouder de app te gebruiken alsof uw kind is ingelogd.
  • Het inschrijfformulier voor les zal grotendeels automatisch ingevuld worden waaronder inschrijven sneller en handiger gaat.

Download de VITASPORTS APP waarmee u dit ook allemaal op uw telefoon kunt doen.
APP googleplay iconAPP appstore icon

Trainer

foto Quinn

Quinn Eygendaal

Tennistrainer
06 20 28 98 06
quinn@vitasports.nl 

pasfoto Henriette voor website

Henriëtte Vlamings

Office Manager
076 887 41 31
office@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076 – 887 41 31

office@vitasports.nl

Datumschema zomerseizoen 2024

Datumschema TVHB zomerseizoen 2024 maandag en donderdag