TVhb

TV Haagse Beemden

Vanaf het zomerseizoen 2022  verzorgen we de tennistrainingen bij TV Haagse Beemden, een gezellige en sfeervolle tennisclub bij de landgoederenzone in de Haagse Beemden.

Met all-weather banen (ProVision kunstgravel) en een gezellig clubhuis is TV Haagse Beemden een perfecte plaats om een balletje te slaan. TVHB heeft voor elk wat wils. Speel je recreatief, fanatiek of een combinatie van beide? Je bent meer dan welkom, momenteel is er geen wachtlijst voor leden dus je kunt meteen terecht. Je kunt op verschillende niveaus competitie spelen, uiteraard een baan reserveren en komen tossen op maandagochtend, vrijdagochtend en woensdagavond.

Meer informatie over TV Haagse Beemden

Trainingen

Maak Kennis met Tennis
Wil je graag kennis maken met de tennissport? Schrijf je in voor ‘Maak Kennis met Tennis’ lessen. Of ken je iemand die je graag op de baan ziet in de toekomst? Buren, vrienden, familie: nodig ze uit om in te schrijven voor de Maak Kennis met Tennis lessen, gedurende een lesreeks van vier lessen kan men, zonder al een lidmaatschap af te sluiten, kennismaken met de tennissport.

Rouleren
Het is mogelijk om je als groep van bijvoorbeeld zes spelers op te geven voor een training met vier personen waarin je wenst te rouleren. Je kunt dit bij je inschrijving aangeven in het veld ‘opmerkingen’ samen met de namen van je groepsgenoten.

Senioren tennis
Op een leuke en gezellige manier lekker in beweging blijven en aan de gezondheid werken. Hiervoor is het aanbod senioren tennis een uitstekende mogelijkheid! In een groep wordt er getennist onder begeleiding van de trainer. De trainer zal jullie ondersteunen met technische tips, verschillende oefeningen en hij zal het ‘Old Stars’ concept introduceren. Dit alles met als doelstelling om zo lang mogelijk van de tennissport te kunnen genieten. Na afloop of voorafgaand aan het tennissen zal er ruimschoots de mogelijkheid zijn om samen bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Aanbod trainingen, datumschema en de trainers
Het zomerseizoen start in de week van 20 maart 2023. Inschrijven kan tot en met maandag 13 februari 2023 waarna je in de week van 13 maart 2023 de planning ontvangt. Twijfel je voor welk onderdeel je (je zoon/dochter) wilt inschrijven? Neem dan contact op met je trainer of via office@vitasports.nl / 076-887 41 31. Verder op deze pagina vind je informatie over het zomerseizoen, binnenkort de inschrijflink, de trainers en het datumschema van het huidige winterseizoen en het aankomende zomerseizoen.

Heb je eerder tennistraining gevolgd bij Vitasports dan merk je dat ons inschrijfsysteem veranderd is, je schrijft nu één keer in en de volgende keer log je in en klik je de gewenste training aan om je in te schrijven.

*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van het reguliere lesaanbod (zie hieronder per type training) heeft Vitasports het recht om de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen akkoord zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk.
*Let op 2*: Deelnemers aan tennistrainingen zijn verplicht om lid te zijn van TV Haagse Beemden m.u.v. de Maak Kennis met Tennis-lessen.

Inschrijven

Inloggen

Inloggen gebruik je alleen wanneer je je contactgegevens wenst te wijzigen.
Voor het inschrijven voor de aanvang van een nieuw seizoen of een event kunt u hierboven bij het onderdeel ‘inschrijven’ terecht op de juiste clubpagina op deze website. U vult dan uw persoonlijke gegevens in op het blanco inschrijfformulier.

Trainers

Ewout van Veen 4

Ewout van Veen


Tennistrainer
06 48 49 80 57
ewout@vitasports.nl

Foto volgt snel

Jesse Breeuwer


Tennistrainer

06 29 37 37 93
jesse@vitasports.nl

pasfoto Henriette voor website

Henriëtte Vlamings

Office Manager
076 887 41 31
office@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076 – 887 41 31

office@vitasports.nl

Datumschema winter 2022-2023 en zomerseizoen 2023

Datumschema TV Haagse Beemden winter 2022 2023
TVHB datumschema zomerseizoen 2023