TVhb

TV Haagse Beemden

Vanaf het zomerseizoen 2022  verzorgen we de tennistrainingen bij TV Haagse Beemden, een gezellige en sfeervolle tennisclub bij de landgoederenzone in de Haagse Beemden.

Met all-weather banen (ProVision kunstgravel) en een gezellig clubhuis is TV Haagse Beemden een perfecte plaats om een balletje te slaan. TVHB heeft voor elk wat wils. Speel je recreatief, fanatiek of een combinatie van beide? Je bent meer dan welkom, momenteel is er geen wachtlijst voor leden dus je kunt meteen terecht. Je kunt op verschillende niveaus competitie spelen, uiteraard een baan reserveren en komen tossen op maandagochtend, vrijdagochtend en woensdagavond.

Meer informatie over TV Haagse Beemden

Trainingen

Maak Kennis met Tennis
Wil je graag kennis maken met de tennissport? Geef je dan op voor ‘Maak Kennis met Tennis’ of neem contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Rouleren
Het is mogelijk om je als groep van bijvoorbeeld zes spelers op te geven voor een training met vier personen waarin je wenst te rouleren. Je kunt dit bij je inschrijving aangeven in het veld ‘opmerkingen’ samen met de namen van je groepsgenoten.

Senioren tennis
Op een leuke en gezellige manier lekker in beweging blijven en aan de gezondheid werken. Hiervoor is het aanbod senioren tennis een uitstekende mogelijkheid! In een groep wordt er getennist onder begeleiding van de trainer. De trainer zal jullie ondersteunen met technische tips, verschillende oefeningen en hij zal het ‘Old Stars’ concept introduceren. Dit alles met als doelstelling om zo lang mogelijk van de tennissport te kunnen genieten. Na afloop of voorafgaand aan het tennissen zal er ruimschoots de mogelijkheid zijn om samen bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Aanbod trainingen, datumschema en de trainers
Hieronder vind je het trainingsaanbod van het winterseizoen 2022-2023. Twijfel je voor welk onderdeel je (je zoon/dochter) wilt inschrijven? Neem dan contact op met je trainer of via office@vitasports.nl / 076-887 41 31. Verder op deze pagina vind je het lesaanbod, inschrijflink, de trainer en het datumschema.

Inschrijving gesloten, wel tennistraining?
De inschrijving voor het winterseizoen 2022-2023 is inmiddels gesloten. Wens je graag tennistraining te volgen, neem dan contact op via office@vitasports.nl of het contactformulier o.v.v. je naam, contactgegevens, dagen en tijden dat je kunt en je wensen rondom training. Je komt dan op de wachtlijst zodat we je bij mogelijkheden tijdens het winterseizoen kunnen benaderen.

Lesaanbod TV Haagse Beemden winterseizoen 2022
*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om de tijd naar rato aan te passen. Indien alle groepsleden akkoord zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. *Let op 2*: Deelnemers aan tennistrainingen zijn verplicht om lid te zijn van TV Haagse Beemden m.u.v. de Maak Kennis met Tennis-lessen.

Trainer

Ewout van Veen 4

Ewout van Veen


Tennisleraar 
06 48 49 80 57
ewout@vitasports.nl

pasfoto Henriette voor website

Henriëtte Vlamings

Office Manager
076 887 41 31
office@vitasports.n

Contact

Vitasports contactgegevens

076 – 887 41 31

office@vitasports.nl

Datumschema

Datumschema TVHB zomer 2022
Datumschema TV Haagse Beemden winter 2022 2023