OTC De Warande

OTC De Warande

Vanaf april 2019 is Vitasports actief bij OTC De Warande.
OTC De Warande is een gezellige en een actieve tennis- en padelvereniging, gelegen in een mooie groene omgeving tussen andere sportaccommodaties.  Het tennispark beschikt over 11 SmashCourt banen en 2 Padelbanen, allemaal voorzien van LED verlichting en een minibaan. Het hele jaar door kan er buiten gespeeld worden. Het ruime en sfeervolle clubhuis is modern en voorzien van goede faciliteiten. Vanaf twee grote zonneterrassen kan er naar de wedstrijden op de banen worden gekeken. De vereniging biedt onderdak aan alle leeftijden en alle speelniveaus. Zij kent een sterke competitie met veel deelnemende teams op alle niveaus. Er wordt voorjaars, -najaars- en wintercompetitie gespeeld.

Rolstoeltennis
Rolstoeltennis is een leuke sport voor mensen met een beperking of blessure die toch ‘gewoon’ willen tennissen. Daarom biedt Vitasports zowel voor jong als oud rolstoeltrainingen aan bij OTC De Warande. De trainingen worden verzorgd door tennistrainers die ook actief zijn in het beroep fysiotherapie. Dit biedt de ideale leeromgeving voor de rollers. Interesse? Schrijf je dan nu in voor rolstoeltennis.

Trainingen

Tennis en Padel zomerseizoen 2021

Maak Kennis met Tennis en Padel
Proeflessen voor kinderen worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis of Padel’ aanbod. Bent u 18 jaar en ouder stuurt u dan zeker een e-mail naar office@vitasports onder vermelding van uw naam, leeftijd, tenniservaring en telefoonnummer. Dan nemen we spoedig contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Het eerstvolgende ‘Maak Kennis met Tennis’ reeks voor junioren start op dinsdag 8 juni 2021 van 16:40 tot 17:30 uur. Schrijf je in via onderstaande button.

Tennis en Corona
Tennis is één van de weinige sporten die, met aanpassingen, gewoon is doorgegaan. Uiteraard gaan we ook in het zomerseizoen op deze voet verder. Schrijf je meteen in, we gaan er een mooi seizoen van maken! Mocht je vragen hebben over ons corona-beleid, kijk dan bij de veel gestelde vragen of neem gerust contact op via de contactgegevens verderop deze pagina.

Aanbod trainingen, datumschema, algemene voorwaarden en de trainers
Hieronder een overzicht van het trainingsaanbod in het zomerseizoen 2021. Verder onderaan de pagina vind je de trainers, de algemene voorwaarden en het datumschema van het zomerseizoen 2021.

Lesaanbod OTC zomer 2021 4
Let op 1: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om altijd de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen het eens zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. Let op 2: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van OTC De Warande m.u.v. de Maak Kennis met Tennis-lessen. Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl).

Trainers

Eric Pietersz Profielfoto Vitasports

Eric Pietersz

Tennisleraar
06 15 35 43 15
Eric@vitasports.nl

Thomas Bakker Profielfoto Vitasports

Thomas Bakker

Tennisleraar  
06 37 32 75 58
Thomas@vitasports.nl

foto Danielle 3

Daniëlle Boer

Tennislerares
06 21 26 69 12
Danielle@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Lesvoorwaarden en dataschema

Alg vw OTC website p1
Alg vw OTC website p3 2
Alg vw OTC website p2
OTC De Warande datumschema zomer 2021 1