OTC De Warande

Oosterhoutse Tennis- & Padelclub De Warande

Vanaf april 2019 is Vitasports actief bij Oosterhoutse Tennis- & Padelclub De Warande. OTC De Warande is een gezellige en een actieve tennis- en padelvereniging, gelegen in een mooie groene omgeving tussen andere sportaccommodaties.  Het tennispark beschikt over 7 SmashCourt banen en 8 Padelbanen, allemaal voorzien van LED verlichting. Het hele jaar door kan er buiten gespeeld worden. Het ruime en sfeervolle clubhuis is modern en voorzien van goede faciliteiten. Vanaf twee grote zonneterrassen kan er naar de wedstrijden op de banen worden gekeken. De vereniging biedt onderdak aan alle leeftijden en alle speelniveaus. Zij kent een sterke competitie met veel deelnemende teams op alle niveaus. Er wordt voorjaars, -najaars- en wintercompetitie gespeeld.

Rolstoeltennis
Vitasports biedt tennistraining aan voor mensen met een beperking of blessure die toch ‘gewoon’ willen tennissen. Mogelijk voor jong als oud.. De trainingen worden verzorgd door tennistrainers die ook actief zijn in het beroep fysiotherapie. Dit biedt de ideale leeromgeving voor de rollers. Interesse? Lees meer over rolstoeltennis of schrijf je hieronder meteen in.

Meer informatie over Oosterhoutse Tennis- & Padelclub De Warande

Trainingen

Maak Kennis met Tennis en Padel
Proeflessen tennis voor kinderen worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis’ aanbod, de prijs is inclusief nieuw tennisracket.
Proeflessen padel voor kinderen en volwassenen worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Padel’ aanbod.

Aanbod trainingen, datumschema en de trainers
De inschrijving voor het zomerseizoen is inmiddels officieel gesloten, schrijf je zeker nog in, we nemen contact met je op over de mogelijkheden. Let op: voor senioren is er momenteel een ledenstop bij Tennis- en Padelclub OTC De Warande, je kunt training volgen wanneer je lid bent. Voor kinderen tot 18 jaar is de ledenstop niet van toepassing.

Twijfel je voor welk onderdeel je (je zoon/dochter) kunt inschrijven vraag dan advies aan de trainer of neem contact op via office@vitasports.nl. Onderaan de pagina vind je de trainers en het datumschema van het huidige winterseizoen en het aankomende zomerseizoen. 

Heb je behoefte aan extra training of uitdaging? Schrijf je dan tweemaal in of denk ook eens aan Maak Kennis met Padel.

*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van het reguliere lesaanbod (zie hieronder per type training) heeft Vitasports het recht om de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen akkoord zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk.

*Let op 2*: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van de Oosterhoutse Tennis- & Padelclub OTC De Warande tijdens de gehele trainingsperiode (m.u.v. Maak Kennis met Tennis voor junioren). Tenniskids blauw kunnen lid worden voor 25 euro. Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl).

Inschrijven

Inloggen

Als klant krijgt u een persoonlijke toegangscode om op onze website in te loggen. Inloggen geeft deze mogelijkheden:

  • Ga naar onze APP voor selfservice mogelijkheden, waaronder uw lesgroep en leskalender, afmelden voor lessen, chatten met de trainer en andere cursisten en bijhouden van uw persoonlijke gegevens. Klik in de APP rechtsonder op HULP voor de uitleg.
  • Maak gebruik van “Wisselen” / “Ouderlijk toezicht” om bijvoorbeeld als ouder de app te gebruiken alsof uw kind is ingelogd.
  • Het inschrijfformulier voor les zal grotendeels automatisch ingevuld worden waaronder inschrijven sneller en handiger gaat.

Download hieronder de VITASPORTS APP waarmee u dit ook allemaal op uw telefoon kunt doen.
APP googleplay iconAPP appstore icon

Trainers

Thomas Bakker Profielfoto Vitasports

Thomas Bakker

Tennis- en padeltrainer
Coördinator tennis & padel
06 38 53 11 66
thomas@vitasports.nl

foto Peter website

Peter van den Berg

Padeltrainer – Coördinator clinics 
06 22 23 05 21
events@vitasports.nl

foto Quinn

Quinn Eygendaal

Tennistrainer
06 20 28 98 06
quinn@vitasports.nl 

foto website 1

Helga de Groot

Tennistrainer
06 53 88 43 41
helga@vitasports.nl

foto Cindy

Cindy Huberts

Padeltrainer

cindy@vitasports.nl

Foto Eugene sept 2023 website

Eugène Klerkx

Padeltrainer
06 48 31 38 31
eugene@vitasports.nl

Eric Pietersz Profielfoto Vitasports

Eric Pietersz

Tennistrainer
06 15 35 43 15
eric@vitasports.nl

Jurran Schut Profielfoto Vitasports

Jurran Schut

Fysiotherapeut – Fysiek trainer – Leefstijlcoach
06 18 98 46 14
jurran@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Datumschema zomerseizoen 2024

Datumschema zomerseizoen 2024 Tennis en Padelclub OTC De Warande