OTC De Warande

OTC De Warande

Vanaf april 2019 is Vitasports actief bij OTC De Warande. OTC De Warande is een gezellige en een actieve tennis- en padelvereniging, gelegen in een mooie groene omgeving tussen andere sportaccommodaties.  Het tennispark beschikt over 10 SmashCourt banen en 4 Padelbanen, allemaal voorzien van LED verlichting. Het hele jaar door kan er buiten gespeeld worden. Het ruime en sfeervolle clubhuis is modern en voorzien van goede faciliteiten. Vanaf twee grote zonneterrassen kan er naar de wedstrijden op de banen worden gekeken. De vereniging biedt onderdak aan alle leeftijden en alle speelniveaus. Zij kent een sterke competitie met veel deelnemende teams op alle niveaus. Er wordt voorjaars, -najaars- en wintercompetitie gespeeld.

Rolstoeltennis
Vitasports biedt tennistraining aan voor mensen met een beperking of blessure die toch ‘gewoon’ willen tennissen. Mogelijk voor jong als oud.. De trainingen worden verzorgd door tennistrainers die ook actief zijn in het beroep fysiotherapie. Dit biedt de ideale leeromgeving voor de rollers. Interesse? Lees meer over rolstoeltennis of schrijf je hieronder meteen in.

Meer informatie over OTC De Warande

Trainingen

Tennis en Padel winterseizoen 2022-2023

Maak Kennis met Tennis en Padel
Proeflessen voor kinderen en volwassenen worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis of Padel’ aanbod.

Aanbod trainingen, datumschema en de trainers
Hieronder een overzicht van het trainingsaanbod van het winterseizoen 2022-2023. 
Twijfel je voor welk onderdeel je (je zoon/dochter) kunt inschrijven vraag dan advies aan de trainer of neem contact op via office@vitasports.nl. Onderaan de pagina vind je de trainers en het datumschema van het huidige zomer- en het aankomende winterseizoen.

Heb je behoefte aan extra training of uitdaging? Schrijf je dan tweemaal in of denk ook eens aan Maak Kennis met Padel.

Inschrijving gesloten, wel tennis- of padeltraining?
De inschrijving voor het winterseizoen 2022-2023 is inmiddels gesloten. Wens je graag padel- of tennistraining te volgen, neem dan contact op via office@vitasports.nl of het contactformulier o.v.v. je naam, contactgegevens, dagen en tijden dat je kunt en je wensen rondom training. Je komt dan op de wachtlijst zodat we je bij mogelijkheden tijdens het winterseizoen kunnen benaderen.

Lesaanbod OTC De Warande winterseizoen 2022 2023
*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om altijd de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen het eens zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. *Let op 2*: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van OTC de Warande (m.u.v. Maak Kennis met Tennis/Padel voor junioren, tenniskids blauw kunnen lid worden voor 25 euro en deelnemers aan Maak Kennis met Padel senioren hebben een kennismakingslidmaatschap nodig). Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl).

Trainers

Eric Pietersz Profielfoto Vitasports

Eric Pietersz

Tennisleraar
06 15 35 43 15
eric@vitasports.nl

Thomas Bakker Profielfoto Vitasports

Thomas Bakker

Tennisleraar  
06 38 53 11 66
thomas@vitasports.nl

Ewout van Veen 4

Ewout van Veen

Tennisleraar
06 48 49 80 57
ewout@vitasports.nl

Jurran Schut Profielfoto Vitasports

Jurran Schut

Fysiotherapeut – Fysiek trainer – Leefstijlcoach
06 18 98 46 14
Jurran@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Datumschema zomerseizoen 2022 en winterseizoen 2022-2023

Datumschema zomerseizoen 2022 OTC De Warande
Datumschema OTC De Warande winter 2022 2023