Rolstoeltennis

Rolstoeltennis

Rolstoeltennis is een leuke sport voor mensen met een beperking of blessure die toch ‘gewoon’ willen tennissen. Daarom biedt Vitasports zowel voor jong als oud rolstoeltrainingen aan bij OTC De Warande. De trainingen worden verzorgd door tennistrainers die ook actief zijn in het beroep fysiotherapie. Dit biedt de ideale leeromgeving voor de rollers. Interesse? Schrijf je dan nu in.

Trainingen

De inschrijving voor de zomertraining bij OTC De Warande opent medio februari 2022. Ook dit jaar hebben we weer een mooi trainingsaanbod voor de senioren- en jeugdleden in de vorm van privé-, duo- en groepstrainingen. Inschrijven kan tot en met 14 maart 2022.

Het datumschema met lesweken is te vinden op de uitgebreide pagina over OTC De Warande.

Lesaanbod OTC De Warande zomerseizoen 2022
*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om altijd de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen het eens zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. *Let op 2*: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van OTC de Warande. Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl).

Trainers

Eric Pietersz Profielfoto Vitasports

Eric Pietersz

Tennisleraar
06 15 35 43 15
eric@vitasports.nl 

Thomas Bakker Profielfoto Vitasports

Thomas Bakker

Tennisleraar 
06 37 32 75 58
thomas@vitasports.nl

Contact

Vitasports contact gegevens

076-8874131

office@vitasports.nl