Rolstoeltennis

Rolstoeltennis

Rolstoeltennis is een leuke sport voor mensen met een beperking of blessure die toch ‘gewoon’ willen tennissen. Daarom biedt Vitasports zowel voor jong als oud rolstoeltrainingen aan bij OTC De Warande. De trainingen worden verzorgd door tennistrainers die ook actief zijn in het beroep fysiotherapie. Dit biedt de ideale leeromgeving voor de rollers. Interesse? Schrijf je dan nu in.

Trainingen

De inschrijving voor de wintertraining bij OTC De Warande is geopend tot en met maandag 5 september 2022. Ook dit jaar hebben we weer een mooi trainingsaanbod voor de senioren- en jeugdleden in de vorm van privé-, duo- en groepstrainingen.

Het datumschema met lesweken is te vinden op de uitgebreide pagina over OTC De Warande.

Lesaanbod OTC De Warande winterseizoen 2022 2023
*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om altijd de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen het eens zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. *Let op 2*: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van OTC de Warande (m.u.v. Maak Kennis met Tennis/Padel voor junioren, tenniskids blauw kunnen lid worden voor 25 euro en deelnemers aan Maak Kennis met Padel senioren hebben een kennismakingslidmaatschap nodig). Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl).

Trainers

Eric Pietersz Profielfoto Vitasports

Eric Pietersz

Tennisleraar
06 15 35 43 15
eric@vitasports.nl 

Thomas Bakker Profielfoto Vitasports

Thomas Bakker

Tennis- en padelleraar 
06 37 32 75 58
thomas@vitasports.nl

Ewout van Veen 4

Ewout van Veen

Tennisleraar 
06 48 49 80 57
ewout@vitasports.nl

Contact

Vitasports contact gegevens

076-8874131

office@vitasports.nl