Yoga

Bredasche Lawn Tennis Vereniging

Vanaf 2013 verzorgt de Tennisschool van Vitasports de trainingen en activiteiten bij tennisvereniging BLTV in Breda. Het park van BLTV is gelegen in het zuiden van Breda, bijna tegen het Mastbos aan. De club heeft ongeveer 500 fanatieke leden, waarvan circa 60% training volgt.

Het mooie tennispark beschikt over:

  • 4 gravel banen
  • 5 Gravel Plus Premium banen waarvan 3 verlicht, deze banen zijn het hele jaar door bespeelbaar
  • een minibaan met kunstgras
  • een tennismuur
  • een tennishal met 2 banen
  • het clubhuis met bar en 2 ruime kleedkamers met douches.
  • verschillende terrassen langs de banen

Op de gravel buitenbanen kan worden gespeeld van 1 april tot en met 1 oktober. Bovendien wordt het zomerseizoen na 1 oktober verlengd tot aan de eerste nachtvorst, meestal pas in november.

Hal met twee binnenbanen
BLTV beschikt over een eigen hal met twee binnenbanen. Het voordeel hiervan is dat de tennislessen altijd doorgaan, ook als het regent.

Trainingen

De inschrijving voor de zomertraining bij BLTV is geopend. Ook dit jaar hebben we weer een mooi trainingsaanbod voor de senioren- en jeugdleden in de vorm van privé-, duo- en groepstrainingen. Inschrijven kan tot en met 25 februari 2020.

Trainingsaanbod BLTV zomer 2020 1 768x238 1
Let op 1: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om altijd de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen het eens zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. Let op 2: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van BLTV. Voor deelname aan trainingen op het Performance Center van Vitasports is geen lidmaatschap vereist (hierop is een selectieprocedure van toepassing, informeer naar de voorwaarden via performancecenter@vitasports.nl).

Trainers

Ilonka Kocken Profielfoto Vitasports

Ilonka Kocken - Leijten

Tennisleraar
06 40 38 69 84
Ilonka@vitasports.nl 

Jurran Schut Pasfoto

Jurran Schut

Tennisleraar 
06 18 98 46 14
Jurran@vitasports.nl

Wouter Adriaansen Profielfoto Vitasports

Wouter Adriaansen

Tennisleraar 
06 12 42 34 56
Wouteradriaansen@vitasports.nl

Contact

Vitasports contact gegevens

076-8874131

office@vitasports.nl