TV Tendo

TV Tendo

Vanaf het winterseizoen 2021 verzorgt Vitasports de tennistraining bij TV Tendo.

Tennisvereniging Tendo is een kleine en gezellige (familie) club met 4 all-weather (smashcourt) banen waardoor de banen nagenoeg het hele jaar door bespeelbaar zijn. Tevens is er een minibaan. Op woensdagavond is er een toss-avond, er worden toernooitjes georganiseerd en je kunt je aansluiten bij één van de competitieteams. Het is mogelijk om als lid van TV Tendo een introducé mee te nemen.

Meer informatie over TV Tendo

Trainingen

Maak Kennis met Tennis
Proeflessen voor junioren en senioren worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis’ aanbod.

Aanbod trainingen, datumschema en de trainers
Hieronder het trainingsaanbod voor het winterseizoen 2022. Verder onderaan de pagina vind je de trainers en het datumschema. Twijfel je voor welk onderdeel je (je zoon/dochter) kunt inschrijven vraag dan advies aan de trainer of neem contact op via office@vitasports.nl. Verder onderaan de pagina vind je de trainers en het datumschema van het winterseizoen en het huidige zomerseizoen.

De trainingen vinden plaats op maandag de hele dag en donderdagavond vanaf 18:00 uur. Mocht je op andere dagen overdag willen trainen dan kijken we in overleg naar de mogelijkheden. Dit kun je aangeven bij je inschrijving in het veld ‘mededelingen’. 

Inschrijving gesloten, wel tennistraining?
De inschrijving voor het winterseizoen 2022-2023 is inmiddels gesloten. Wens je graag tennistraining? Schrijf je dan in op de wachtlijst via de oranje knop hieronder (kies voor ‘Wachtlijst winterseizoen 2022-2023’, we hebben dan meteen al je gegevens zoals je contactgegevens en beschikbaarheid, vul bij de betaalgegevens ‘Nee’ in, daarvoor nemen we na plaatsing contact op). Je komt dan op de wachtlijst te staan zodat we je bij mogelijkheden tijdens het winterseizoen kunnen benaderen.

Trainingsaanbod TV Tendo winter 2022 2023
*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om altijd de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen het eens zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. *Let op 2*: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van TV Tendo m.u.v. de Maak Kennis met Tennis-lessen voor junioren. Kinderen die spelen in Tenniskids Blauw zijn voor 25 euro lid van de vereniging.

Trainers

foto Danielle 3

Daniëlle Boer

Tennistrainer
06 21 26 69 12
danielle@vitasports.nl

Foto trainer Frederic Meulenbroek2

Frédéric Meulenbroek

Tennistrainer
06 13 99 81 46
frederic@vitasports.nl

pasfoto Henriette voor website

Henriëtte Vlamings

Office Manager
076 887 41 31
office@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Datumschema zomerseizoen 2022

Datumschema TV Tendo winter 2022 2023