TV Tendo

TV Tendo

Vanaf het winterseizoen 2021 verzorgt Vitasports de tennistraining bij TV Tendo.

Tennisvereniging Tendo is een kleine en gezellige (familie) club met 4 all-weather (smashcourt) banen waardoor de banen nagenoeg het hele jaar door bespeelbaar zijn. Tevens is er een minibaan. Op woensdagavond is er een toss-avond, er worden toernooitjes georganiseerd en je kunt je aansluiten bij één van de competitieteams. Het is mogelijk om als lid van TV Tendo een introducé mee te nemen.

Meer informatie over TV Tendo

Trainingen

Maak Kennis met Tennis
Proeflessen voor junioren en senioren worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis’ aanbod. Het geeft je de mogelijkheid om in een reeks van vier lessen kennis te maken met de tennissport en de vereniging. Junioren ontvangen een nieuw tennisracket. Schrijf je in en maak buren, familie en vrienden enthousiast om mee te doen!

Aanbod trainingen, datumschema en de trainers
De inschrijving voor het winterseizoen opent in juli 2024.
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. De indeling van de tennistraining ontvang je in de week van 30 september 2024 waarna de trainingen starten in de week van 7 oktober 2024.

Twijfel je voor welk onderdeel je (je zoon/dochter) kunt inschrijven vraag dan advies aan de trainer of neem contact op via office@vitasports.nl. Verder onderaan de pagina vind je de trainers en de datumschema’s.

De trainingen vinden plaats op maandag en donderdag.

*Let op 1*: Indien de groepsgroottes afwijken van het reguliere lesaanbod (zie hieronder per type training) heeft Vitasports het recht om de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen akkoord zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk.
*Let op 2*: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van TV Tendo m.u.v. de Maak Kennis met Tennis-lessen voor junioren. Kinderen die spelen in Tenniskids Blauw zijn voor 25 euro lid van TV Tendo.

Inschrijven

Inloggen

Als klant krijgt u een persoonlijke toegangscode om op onze website in te loggen. Inloggen geeft deze mogelijkheden:

  • Ga naar onze APP voor selfservice mogelijkheden, waaronder uw lesgroep en leskalender, afmelden voor lessen, chatten met de trainer en andere cursisten en bijhouden van uw persoonlijke gegevens. Klik in de APP rechtsonder op HULP voor de uitleg.
  • Maak gebruik van “Wisselen” / “Ouderlijk toezicht” om bijvoorbeeld als ouder de app te gebruiken alsof uw kind is ingelogd.
  • Het inschrijfformulier voor les zal grotendeels automatisch ingevuld worden waaronder inschrijven sneller en handiger gaat.

Download de VITASPORTS APP waarmee u dit ook allemaal op uw telefoon kunt doen.
APP googleplay iconAPP appstore icon

Trainers

foto website 1

Helga de Groot

Tennistrainer
06 53 88 43 41
helga@vitasports.nl

pasfoto Henriette voor website

Henriëtte Vlamings

Office Manager
076 887 41 31
office@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Datumschema zomerseizoen 2024 en winterseizoen 2024-2025

Datumschema TV Tendo zomerseizoen 2024
Datumschema TV Tendo winterseizoen 2024 2025