Personal & Small Group Training

Personal Training & Small Group Training

Zijn onderstaande situaties herkenbaar voor jou?
“Ik zeg al heel lang tegen mezelf dat ik ECHT moet gaan sporten maar het komt er niet van.”
“In de avond heb ik erg weinig energie ( onrust ) voor mezelf en/of mijn partner en ik denk dat dit door een gebrek aan beweging komt.”
“Ik bewonder mensen die zo gepassioneerd met hun sport of lichaam bezig zijn, dat wil ik ook.”
“Ik zoek naar een persoonlijke aanpak om mijn conditie en kracht te verbeteren.”

Conditietraining?
Hersteltraining?
Spiermassa?
Afvallen?

Kom trainen bij Vitasports! In Oosterhout (OTC De Warande) en Breda (BLTV) hebben we mooie trainingsfaciliteiten waar je kunt trainen met of zonder begeleiding.

Personal Training & Small Group Training:
professionele begeleiding door een fysiek trainer met een persoonlijk trainingsschema, meetmomenten en een fysiek trainer die jouw doel voor ogen heeft.

Pakket: 10 maal een uur training waarvan 30 minuten intensieve begeleiding voor €300. Inclusief gratis intake/proefles, een op jouw doelen afgestemd trainingsschema en een evaluatie.

Sportkaart:
10 keer zelfstandig sporten inclusief intake en een persoonlijk trainingsschema van een fysiek trainer welke op basis van je doelen wordt gemaakt. Een Sportkaart kost €95. Meer informatie over de Sportkaart/Health Card.

Neem contact op via 076 – 887 41 31 of office@vitasports.nl en maak een afspraak.

PERSONAL TRAINERS
De personal trainers van Vitasports kunnen je helpen met het behalen van jouw doelen. Bijvoorbeeld gericht op meer energie in het dagelijks leven, minder vetpercentage, meer spiermassa, een gezondere leefstijl.

De volgende kenmerken typeren onze personal trainers: betrouwbaar, respectvol, resultaatgericht, vernieuwend, motiverend en inspirerend. We vinden het super om de samenwerking met je aan te gaan en jouw doelen te bereiken.