TV Huijbergen

T.V. Huijbergen

Vanaf 2017 verzorgt de Tennisschool van Vitasports de trainingen en activiteiten bij Tennisvereniging Huijbergen. T.V. Huijbergen (gemeente Woensdrecht) heeft momenteel ongeveer 300 leden en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. Het doel van de leden van de vereniging is het creëren van sportiviteit, gezelligheid en ontspanning.

Trainingen

De inschrijving voor tennislessen in het zomerseizoen is geopend.

Maak Kennis met Tennis
Proeflessen voor kinderen worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis’ aanbod. Bent u 18 jaar en ouder stuurt u dan zeker een e-mail naar office@vitasports onder vermelding van uw naam, leeftijd, tenniservaring en telefoonnummer. Dan nemen we spoedig contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Tennis en Corona
Tennis is één van de weinige sporten die, met aanpassingen, gewoon is doorgegaan. Uiteraard gaan we ook in het zomerseizoen op deze voet verder. Schrijf je meteen in, we gaan er een mooi seizoen van maken! Mocht je vragen hebben over ons corona-beleid, kijk dan bij de veel gestelde vragen of neem gerust contact op via de contactgegevens verderop deze pagina.

Aanbod trainingen, datumschema, algemene voorwaarden en de trainer
Hieronder een overzicht van het trainingsaanbod in het zomerseizoen 2021. Verder onderaan de pagina vind je de trainer, de algemene voorwaarden en het datumschema van het zomerseizoen 2021.

Lesaanbod TV Huijbergen zomer 2021 3
Let op 1: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om altijd de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen het eens zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. Let op 2: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van TV Huijbergen m.u.v. de Maak Kennis met Tennis-lessen.

Trainer

Naomi

Naomi van den Biggelaar

Tennislerares
06 41 41 17 60
Naomi@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Alg vw TV Huijbergen website p1 1
Alg vw TV Huijbergen website p3 1
Alg vw TV Huijbergen website p2
TV Huijbergen zomer 2021 datumschema 2