TV Huijbergen

T.V. Huijbergen

Vanaf 2017 verzorgt de Tennisschool van Vitasports de trainingen en activiteiten bij Tennisvereniging Huijbergen. T.V. Huijbergen (gemeente Woensdrecht) heeft momenteel ongeveer 300 leden en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. Het doel van de leden van de vereniging is het creëren van sportiviteit, gezelligheid en ontspanning.

Meer informatie over TV Huijbergen

Trainingen

De inschrijving voor tennislessen in het winterseizoen is gesloten, begin februari 2022 opent de inschrijving van het zomerseizoen van 2022.

Maak Kennis met Tennis
Proeflessen voor kinderen worden gegeven met het ‘Maak Kennis met Tennis’ aanbod.


Aanbod trainingen, datumschema en de trainer
Hieronder een overzicht van het trainingsaanbod van het winterseizoen 2021. Verder onderaan de pagina vind je de trainer en het datumschema van het winterseizoen.

Datumschema TV Huijbergen winter 2021 2022
Let op 1: Indien de groepsgroottes afwijken van bovenstaande tabel heeft Vitasports het recht om altijd de tijd naar rato aan te passen. Indien alle personen het eens zijn kan het bedrag naar rato aangepast worden en blijft de tijdsduur gelijk. Let op 2: Voor deelname aan de clubtrainingen dient men lid te zijn van TV Huijbergen m.u.v. de Maak Kennis met Tennis-lessen.

Trainer

Naomi

Naomi van den Biggelaar

Tennislerares
06 41 41 17 60
Naomi@vitasports.nl

Contact

Vitasports contactgegevens

076-8874131

office@vitasports.nl

Datumschema TV Huijbergen winter 2021 2022 1